Sada već tradicionalno, po treći put se održava FEBS Master Class u organizaciji Centra za komunikacije FLOU i Fakulteta za menadžment Univerziteta Metropolitan, sa aktuelnom temom – EMPLOYER BRANDING strategija i najbolje prakse, o kojoj će govoriti ekspert iz ove oblasti, dr Sonja Jovanović dugogodišnji HR direktor kompanije Ernst & Young.

Dr Sonja Jovanović, ekspert iz oblasti HR-a, direktorka Odeljenja za ljudske resurse u kompaniji Ernst & Young (EY), odgovorna je za brojne HR procese i projekte koji se implementiraju na nivou 32 zemlje centralne, istočne i jugoistočne Evrope, uključujući: Employer Branding, socijalizaciju novozaposlenih (onboarding), regrutovanje, razvoj, trening i obuke, proces napuštanja organizacije itd. Sonja je odgovorna i za trenutno najveći proces HR transformacije u svetu – implementaciju SAP-a u sve HR procese svetski poznate i globalne kompanije EY.

Pre nego što se pridružila kompaniji Ernst & Young, Sonja je bila HR direktor najveće Osiguravajuće kompanije u Srbiji, gde je vodila direkciju od 30 zaposlenih. Bila je angažovana kao Office manager u kompaniji Deloitte u Beogradu – punih 9 godina, gde je, upravljajući sektorom od 20 ljudi, morala da osigura da kancelarija funkcioniše efikasno i uspešno. Pre preuzimanja regionalne role, Sonja je rukovodila HR odeljenjem u EY-u Srbija i bila odgovorna za EY kancelarije u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini, punih 10 godina.

Sonja Jovanović je doktorirala iz oblasti – Upravljanja ljudskim resursima, održala je na stotine treninga i predavanja širom sveta, a sada nam se predstavlja i u okviru ovogodišnjeg FEBS Master Class-a – 1. EMPLOYER BRANDING Master Class-a na našim prostorima, koji je privukao veliku pažnju i prestižnih medija, sponzora ovog nesvakidašnjeg događaja: FoNet, Business info group – Nova ekonomija, Nira press, magazin Biznis i magazin Ekonometar, Diplomacy&Commerce, BIZLife i mnogi drugi.

Treći FEBS Master Class se održava u petak, 01. novembra 2019. godine u  Kongresnom centru Envoy hotela, sala Salvador Dali (Gospodar Jevremova br. 47, Beograd), na kome će svi učesnici dobiti i sertifikate. Zato zauzmite vaše mesto još danas i budite deo uspešnih poslodavaca koji stvaraju drugačiju – uspešnu sliku kompanija.

PRIJAVITE SE >>

 

Agenda za FEBS Master Class 01.11.2019
Moderator: doc. dr Milica Slijepčević
11:00 – 11:30 Dolazak učesnika
11:30 – 11:35 Moderator, doc. dr Milica Slijepčević predstavlja program trećeg FEBS Master Class-a
11:35 – 12:30 dr Sonja Jovanović – EMPLOYER BRANDING strategija i najbolje prakse:

  • Reputacija na tržištu rada
  • Brendiranje poslodavca: ono što organizacija jeste
    vs. kako je kandidati vide
  • Empolyer branding – veza izmedju HR-a i marketinga
  • Kriterijumi kojima merimo poželjnost poslodavc
  • Universumova rang lista najpoželjnijih poslodavaca
  • Targetiranje tržišta – kome se kompanija obraća
12:30 – 12:35 Kratka pauza
12:35 – 14:25 Praktičan deo – radionica
14:25 – 14:30 Pauza
14:30 – 15:30 Panel diskusija
15:30 – 15:45 Dodela sertifikata učesnicima i druženje uz koktel