CK Flou u partnerstvu sa Modnim dizajnom, FDU, Univerziteta Metropolitan i TC Ušće, poslednja dva vikenda u maju organizuje specijalni događaj za maturante.

Cilj projekta Maturanti sa stilom je da se istakne važnost negovanja sopstvenog stila kod mladih, da se podstaknu da unaprede svoj imidž. Namenjen je mladima generalno, posebno maturantima.

Studenti završne godine Modnog dizajna na Fakultetu digitalnih umetnosti, Univerziteta Metropolitan, sa svojim profesorima mentorima, poznatim dizajnerima prof. Aleksandrom Protićem, prof. Tijanom Pavlom i doc. Katarinom Urošević u direktnoj komunikaciji, kroz konsultatnstke aktivnosti na licu mesta u TC Ušće, praktično će pomoći maturantima da na maturskoj večeri nastupe sa stilom i da nastave da izgrađuju personal style koji je bitna komponenta ličnog razvoja i razvoja karijere u budućnosti svakog mladog čoveka. Ušće, najveći, najposećeniji i najlepši tržni centar u Srbiji, na 50.000 m2 i sa 135 radnji, raspolaže mnoštvom stranih i domaćih brendova.

S nestrpljenjem očekujemo poslednja dva vikenda u maju kada će maturanti, vođeni profesionalcima, rešavati večite dileme za najvažniji događa, matursko veče: ’’Šta da obučem’’?!

Modna revija kao završni događaj, održaće se prvog vikenda u junu. Studenti završne godine Modnog dizajna, FDU, Univerziteta Metropolitan, pod mentorstvom svojih profesora, poznatih dizajnera prof. Aleksandra Protića, prof. Tijane Pavlom i doc. Katarine Urošević će za modnu reviju kreirati modele namenjene mladim osobama, pre svega maturantima.

Želimo da doprinesemo afirmaciji našeg glavnog grada kao jedne od vodećih kulturnih sredina u ovom delu sveta preko najbolјih ambasadora, a to su mladi sa stilom, u ovom slučaju, maturanti sa stilom.

U toj našoj misiji, pozivamo sve kompanije i menadžere lidere da nam se pridruže i da nas podrže. Zahvaljujemo se sponzorima događaja, Kompaniji Hemofarm iz Vršca, Modnoj kući Luna iz Požarevca i Make up Ana Beauty.

Pratite nas na Facebook i Instagram stranici Modni marketing. Informacije na mejl: office@flou.ras  sa naznakom: Za projekat Maturanti sa stilom