Centar za komunikacije Flou u saradnji sa DSOJ – Društvo Srbije za odnose s javnošću,na inicijativu doc. dr  Milice Slijepčević oragnizuje  prvi Panel u 2017. godini u okviru edukativnog programa DSOJ #How2PR, koji je namenjen unapređenju znanja  kroz analizu studija slučaja iz domaće i inostrane prakse, kao i uvid u trendove u komunikaciji.

Tema februarskog izdanja #How2PR su digitalne komunikacije i moda.

Cilj panela je da se razvije relevantna diskusija o novim trendovima u digitalnim komunikacijama koji su od značaja za modnu industriju i razvoj modnog tržišta.

Osvrt na potencijal domaćeg modnog tržišta, trenutnu situaciju i pravac daljeg razvoja na polju digitalnih komunikacija, upoređivanje sa razvijenim stranim tržištima pre svega kroz razgovor i predstavljenje uspešnih pojedinaca, modnih poslenika, agencije (Blumen group) koja uspešno sarađuje sa domaćim modnim brendom (Luna) i proizvođača tekstila ( Tekstil Užice), velikih modnih događaja (BFW-40. jubilarni), prezentovanje izuzetno pozitivnog iskustva ’’Miss Srbija’’ u Parizu 2016. kao i jedinstvene saradnje kompanije Microsoft i modnog dizajnera Bate Spasojevića.

Donošenje zaključaka i preporuka za delovanje u domenu digitalnih komunikacija koje doprinose razvoju i unapređenju domaćeg modnog tržišta..

Datum održavanja događaja je 23. februar od 18h, u Beogradu, u prostoru Mikser House.

Moderator Panela je doc. dr Milica Slijepčević predavač na FAM i FDU Univrziteta Metropolitan u Beogradu (predmet Modni marketing, VIII semestar na FDU).