Završni događaj u okviru projekta Maturanti sa stilom održan je u TC Ušće u prisustvu brojnih gostiju i posetilaca čiju pažnju su privukle kreacije stuidenta završne godine  Modnog dizajna, FDU, Univerziteta Metropolitan u Beogradu. Nakon dva meseca ozbiljnog i posvećenog rada, studenti su uz budno oko svojih mentora na Modnom dizajnu (poznatih dizajnera profesora Aleksandra Protića, Tijane Pavlov i Katarine Urošević) uspešno završili svoje kreacije. Za to su bili nagrađeni  aplauzom i pohvalama koje nisu izostale.

Kreativnost, radost i ponos zbog uspeha, motivacija, želja da se ide dalje, krasili su i ovu generaciju studenata.

Projekat je realizovan u organizaciji CK Flou, Univerziteta Metropolitan i TC Ušće, a uz pomoć Kompanije  Hemofarm iz Vršca, Modne kuće Luna iz Požarevca, Office Shoes, FoNeta, Modnog studija Click i Ana Beauty.

Autor projekta doc. dr Milica Slijepčević, koja predaje modni marketing na Modnom dizajnu, FDU, Univerziteta Metropolitan, zahvalila se svima koji su učestvovali i svojim angžovanjem doprineli da se projekat uspešno realizuje ističući da će učiniti sve da sledeća godina bude još uspešnija.