Razgovaramo sa Dusanom Vuckovcem, vlasnikom salona Hairlovers. U nedelju 20. septembra predstavili ste projekat “Kolekcija 2020/0202 – Stvarnost iza ogledala”, da li mozete da nam kazete nesto vise o projektu koji je doneo nesto potpuno novo na nasim prostorima?

Projekat “Kolekcija 2020/0202 Stvarnost iza ogledala“ je napravljen sa ciljem pravljenja kolekcije frizura Hairlovers  za predstojeću sezonu. Iskoristili smo tu priliku i otvorili naš paralelan svet lepote i prikazali oku posmatrača sinergiju Beauty Industrije, modela, dizajnera, šminkera, fotografa, frizera. Želeli smo da ljudi vide sta se desava iza te magicne manekenske piste.
,,Open Back Stage’’ je bio koncipiran da posetioci vide svaki korak u transformaciji i kreiranju trendova   od početka do kraja. Objavljivanje kolekcije je planirano za 10.10.2020 tom prilikom pozivam Vase pratioce da se konektuju sa nama preko društvenih mreža i otkriju našu stvarnost.

Kako je doslo do inspiracije za projekat?

Inspirisano frizerskim vidjenjem stvarnosti. Naša stvarnost se nalazi sa one strane ogledala, sa one strane manekenske piste. Komunikacija i vizuelizacija vecinu naseg profesionalnog vremena se desava bas u tom odrazu.   Kolekcija 2020|0202, predstavlja simbolican pokusaj da vratimo 2020. godinu unazad, da je vidimo sto pozitivnije, bas onako kako smo navikli, kako volimo, kroz ogledalo, sa druge lepse strane.

Koliko je trajala sama organizacija i ko je sve ucestvovao u Vasem projektu?

Sa jakom vizijom Kreativnog tima Hairlovers i poznanstvima smo uspeli da u kratkom roku skockamo sve stvari. Islo je jako glatko. Fenomenalan prostor galerije KVART i izložba umetnika Joskina Siljana je bila mocna scenografija za nas projekat. Krenuli smo organizaciju od  nasih najboljih modela i njihovo ushicenje da se slikaju opet posle kraceg zastoja u industriji nas je navelo da smo na pravom putu. Sledeci poziv je bio upucen Ivani Vorguci i Milanu Zejaku koje smo odbrali zbog njihovog kvaliteta i naseg koncepta.

Ivanini unikatni Džemperi su se odlično uklapali u izložbu koja je bila prikazana u prostoru, a Milanovi modeli koji odisu jednostavnoscu i elegancijom su istakli  nase vidjenje trenda kroz frizuru.
Sminkeri Jelena Djukic, Biljana Guldan i Angelina Vukic su spojili lepotu modela i kretivnost frizera. Svojom preciznoscu spojili su linije lica sa formom frizure.
Glavni fotograf Dusan Petkovic sa svojim PROREC timom je bio okosnica desavanja, privlacio je svojim bilicevima paznju prolaznika koji su stidljivo virili i pitali se sta se desava. U galeriji ih je docekivala dobrodoslica Vinarija koje su  nam bile sponzori dobrog raspolozenja: VINARIJA ALEKSIC sa svojim penusavim vinom ‘’Biser’’ i VINARJA DEURIC sa svojim vinom ‘’Urban rose’’  Magicnu atmosferu su pravili milozvucni tonovi sa violoncela nase mlade violoncelistkinje Anje Radjenovic. Najkreativniji fotografi iz skole fotografije ‘’Fabrika Fotografa’’ i skole fotografije ‘’Foton’’ su fotografisali fenomenalnu atmosferu. Trenutke koje su zabelezile njihove kamere mozete videti na nasem sajtu https://sos.hairlovers.rs/novosti/

Sta su posetioci imali prilike da vide sto bismo sada mogli da prenesemo nasim citataocima?

Odabirom frizura zeleli smo da prikazemo snagu hairloversa. Najcesce salonske frizure  smo   oplemenili modernim smelim pramenom oko lica ‘’Frame’’. Odabir boja ‘’Frame’’ pramena je bio iskljucivo personalizacija stila modela. Prirodnom kozmetikom ‘’LeonorGreyl’’ kao jednom od naseg najjaceg oruzija u isticanju lepote i sjaja kose smo uspeli da stavimo tacku na esenciju naseg Brenda HAIRLOVERS. Zdrava negovana i lepa kosa je nas moto, misija i vizija.

Da li planirate da ponovo u buducnosti obradujete sve zainteresovane posetioce novim projektom?

‘’SHOW MUST GO ON’’  Volimo da se hvalimo i pravimo vazni umecem i znanjem Hairloversa… Tako da cemo sigurno svaku priliku iskoristiti kako bi prikazali ljubiteljima kose nas napredak i viziju. Sa ove ili one strane ogledala, on-line ili uzivo.

Za kraj, koja je tajna vaseg uspeha i sta biste posavetovali sve one koji zele da budu deo beauty & fashion industrije? 

Tajna licnog uspeha je, da posle 30 godina rada osecam entuzijazam kao da sam na samom pocetku. Profesionalni uspeh je u snaznom i edukovanom timu Hairlovers salona. Savet za ljude koji žele da se uspešno bave beauty & fashion industrijom je jedino: Zivite profesionalni zivot i sanjate o uspehu.