Još jedan FEBS Master Class u organizaciji Centra za komunikacije FLOU i Univerziteta Metropolitan Fakulteta za menadžment, sa temom – Za biznis je potrebno srce.

Tema novog FEBS MC je vezana za upravljanje svim segmentima biznisa na jedan odgovoran način, kroz novi segment korporativne kulture, razvijajući zdrav i uspešan biznis sa zdravim i uspešnim timom menadžera. Predavač ovog Master Class-a je doktor koji je broj 1. u svetu za neurokardiološke aspekte srca, dr Branislav Milovanović.

Doktor Branislav Milovanović je redovni profesor Medicinskog fakulteta Univerziteta u Bogradu, aktivni član Evropske akademije nauka i umetnosti, predavač na Univerzitetu Alma Mater Europea u Salzburgu, kao i direktor Interne klinike i Neurokardiološke laboratorije KBC „Bežanijska Kosa“.

Master Class će se održati u četvrtak 29. marta 2018. godine od 10h do 15h u Kongresnom centru Envoy hotela (Gospodar Jevremova br. 47, Beograd). Tokom pauze, u prostorijama Envoy hotela biće organizovan „in touch minutes“, namenjen razmeni ideja, mišljenja i iskustava učesnika Master Class-a.

Prijavite se: https://www.metropolitan.ac.rs/novosti/febs-master-class-za-biznis-je-potrebno-srce-3/