Beograd, 5.oktobar 2017.godine

Danas je u kogresnom centru Envoy hotela, u Beogradu, Centar za komunikacije Flou organizovao jedinstven regionalni, kulturni i edukativni događaj.

Predavač i specijani gost je Jelka Musić, dugogodišnja direktorka komunikacija u kompaniji Jean Paul GAULTIER.

Gospodja Musić je, prvi put u Srbiji, kroz sesije Master Class-a u organizaciji CK Flou, koji je namenjen poslovnim ljudima u modnoj industriji, te svima onima koji žele da modernizuju i unaprede poslovanje, prenela svoje 25 godina bogato poslovno znanje i iskustvo, u vodećim svetskim kućama visoke mode, poslednjih 10 godina na poziciji direktorke komunikacija u Jean Paul GAULTIER.

U prepunoj sali modernog Kongresnog centra hotela Envoy, tražila se stilica više. Učesnici su prepoznali značaj ovog projekta koji im je omogućio da se kao poslovni ljudi Srbije bolje upoznaju sa poslovnom filozofijom koju promoviše Jean Paul GAULTIER ikona svetskog modnog biznisa. Koliko je važna komunikacija i kako se ona realizuje, koliki je njen uticaj na profitabilno poslovanje kroz izgradnju poverenja brenda kompanije u svim segmentima, samo su neka od pitanja na koja je izvrsna Jelka Musić pružila odgovore.
Interesovanje prisutnih poslenika domaće modne industrije kao i uvažene gošće Jelke Musić, nije izostalo tokom zanimljive i atraktivne prezentacije talentovanih studentkinja Modnog dizajna Univerziteta Metropolitan Anje Plemić i Milene Obradović.
Posebnu pažnju privuklo je prisustvo našeg svetski poznatog modnog dizajnera Bate Spasojevića koji je pratio ceo događaj.

Zahvaljujemo se generalnom pokrovitelju Univerzitetu Metropolitan, Fakultet digitalnih umetnosti, modni dizajn.
Događaj su podržali TEXTIL Užice, Ambasada Francuske u Srbiji, Francusko-srpska privredna komora i agencija Ninamedia Clipping. Medijski sponzor je agencija FoNet i TV PINK.

Predsednica i direkor FLOU centra
Doc. dr Milica Slijepčević

FLOU Centar za komunikacije
Svetogorska 19, 11 000, Beograd
office@flou.rs