Četvrti po redu FEBS Master Class u organizaciji Centra za komunikacije FLOU i Fakulteta za menadžment Univerziteta Metropolitan, po drugi put biće posvećen izuzetno aktuelnoj temi – EMPLOYER BRANDING strategija i najbolje prakse o kojoj će govoriti vodeći eksperti iz zemlje i inostranstva. Događaj se održava u petak, 21. februara 2020. godine u Kongresnom centru Envoy hotela, sala Salvador Dali (Gospodar Jevremova br. 47, Beograd), na kome će svi učesnici dobiti i sertifikate.

Za početak predstavićemo prvog učesnika panel diskusije i autorke tročasovne radionice, koja dolazi iz redova, prema Univerzumovoj listi, drugog na svetu, odmah iza Google, najpoželjnijeg poslodavca.

Dr Sonja Jovanović, ekspert iz oblasti HR-a, direktorka Odeljenja za ljudske resurse u kompaniji Ernst & Young (EY), odgovorna je za brojne HR procese i projekte koji se implementiraju na nivou 32 zemlje centralne, istočne i jugoistočne Evrope, uključujući: Employer Branding, socijalizaciju novozaposlenih (onboarding), regrutovanje, razvoj, trening i obuke, proces napuštanja organizacije itd. Sonja je odgovorna i za trenutno najveći proces HR transformacije u svetu – implementaciju SAP-a u sve HR procese svetski poznate i globalne kompanije EY.

Registracija je obavezna.

Broj mesta je ograničen, PRIJAVITE SE OVDE >>

Zauzmite vaše mesto još danas i budite deo uspešnih poslodavaca koji stvaraju drugačiju, uspešnu sliku kompanija – poželjnih kompanija.