U subotu, 18. maja  Britanska Internacionalna škola  u Beogradu organizovala je tradicionalni humanitarni bazar u dva prelepa kampusa Osnovne škole BIS na Dedinju, u Užičkoj 7a i Iličićevoj 3. Prema rečima principal BIS mr Aleksandre Keserović, sva prikupljena sredstav namenjena su za pomoć NURDOR-u udruženju roditelja dece obolele od raka.

 Tema ovogodišnjeg bazara bila je ‘’Cirkus’’. Veoma kreativan zabavni program priredili su učenici Britanske internacionalne škole svih uzrasta, od 3 do 18 godina.

Kao i prethodnih godina, na bazaru su bile destine štandova. Posetioci su uživali u internacionalnim kuhinjama sa svih kontinenata. Nisu izostali suveniri, knjige, uzbudljive igre za decu i druge zanimljivosti. Najuzbudljiviji deo događaja bila je lutrija sa mnoštvom vrednih nagrada koje uključuju vikende u ekskluzivnim hotelima, večere u renomiranim restoranima i još mnogo, mnogo drugih iznenađenja.

 Principal BIS, mr Aleksandra Keserović je izjavila: ‘’Mi u školi obrazujemo učenike, ali se pre svega trudimo da kroz holistički pristup obrazovanju stvorimo dobre ljude. Najveća inspiracija za sve učenike u školi, naš kolektiv, roditelje i sve ljude dobre volje koji su pomogli da ovaj bazar bude uspešniji od svih do sada, bila je želja da pomognemo deci kojoj je ta pomoć najpotrebnija. Sva prikupljena sredstva namenjena su NURDOR-u, nacionalnom udruženju roditelja dece obolele od raka, koje čine roditelji, lekari, medicinsko osoblje i svi ljudi dobre volje. U ime učenika i kolektiva Britanske internacionalne škole, zahvaljujem se svima na učešću i dragocenoj saradnji.’’

Za dodatne informacije: info@bis.edu.rs ili  011-3066-096.

British Internacional School – EDUCATION FOR SUCCESS

INFORMACIJE ZA UPIS: https://www.british-int-school.org.uk/taking-enrolments/

Smetanina 12, Dedinje, 11 040, Beograd

Telefon:  011 3066 096

Mail: info@bis.edu.rs