2. EMPLOYER BRANDING MASTER CLASS strategija i najbolje prakse

//2. EMPLOYER BRANDING MASTER CLASS strategija i najbolje prakse
  • 2.Employer Branding Master Class strategija i najbolje prakse 21.2.2020.

Četvrti po redu FEBS Master Class u organizaciji Centra za komunikacije FLOU  uz pokroviteljstvo Univerziteta Metropolitan, Fakulteta za menadžment , biće još jednom posvećen izuzetno aktuelnoj temi – EMPLOYER BRANDING strategija i najbolje prakse o kojoj će govoriti vodeći eksperti iz zemlje i inostranstva – dr Sonja Jovanović, direktorka Odeljenja za ljudske resurse u kompaniji Ernst & Young (EY) i Milica Radojević, People Experience partner u kompaniji Blinkist. Uvodno predavanje će održati kreatorka ovog jedinstvenog programa kod nas, profesorka dr Milica Slijepčević, koja će ujedno biti i moderator tokom trajanja panel diskusije.

Prvi učesnik panel diskusije 4. FEBS Master Class-a je  autorka tročasovne radionice, koja dolazi iz redova, prema Univerzumovoj listi, drugog na svetu, odmah iza Google-a, najpoželjnijeg poslodavca, dr Sonja Jovanović kao dugogodišnji ekspert iz oblasti ljudskih resursa. Sonja je odgovorna za brojne HR procese i projekte koji se implementiraju na nivou 32 zemlje centralne, istočne i jugoistočne Evrope, uključujući: Employer Branding, socijalizaciju novozaposlenih (onboarding), regrutovanje, razvoj, trening i obuke, proces napuštanja organizacije itd. Takođe Sonja je kao HR ekspert odgovorna i za trenutno najveći proces HR transformacije u svetu – implementaciju SAP-a u sve HR procese svetski poznate i globalne kompanije EY.

Drugi učesnik panel diskusije 2.EMPLOYER BRANDING strategija i najbolje prakse je Milica Radojević, koja je deo Blinkist HR tima – prema Glassdooru najpoželjnijeg poslodavca u Nemačkoj sa sedištem u Berlinu, koja na globalnom nivou osvaja tržište na svim kontinentima. Blinkist je među prvih deset najbrže rastućih startup-ova u Nemačkoj i bavi se produkcijom skraćenih formata audio knjiga. Milica zajedno sa liderima HR timova, radi na razvoju talenta i programima obuke zaposlenih. Ujedno Milica i pripada najmlađoj generaciji lidera koja je pokazala izuzetne sposobnosti učenja i napredovanja kroz sve poslove koje je obavljala. Prva poslovna iskustva je stekla učešćem u AmChamps programu za studente i menadžere, gde je imala priliku da vidi različita poslovna okruženja i menadžment stilove. Nakon završene prakse, pridružila se HR timu Nordeus-a i učestvovala je u zapošljavanju lokalnog i stranog talenta, kao i Employer Branding-u jednog od najpoželjnijih poslodavaca u Srbiji.
Četvrti FEBS Master Class se održava u petak, 21. februara 2020. godine u Kongresnom centru Envoy, sala Salvador Dali (Gospodar Jevremova br. 47, Beograd), na kome će svi učesnici dobiti sertifikate, a kompanija Blinkist je obezbedila vaučere pobedničkom timu – za besplatan pristup premium sadržaju, kroz aplikaciju u trajanju od 12 meseci.
Medijski su i ovaj 2. EMPLOYER BRANDING MASTER CLASS strategija i najbolje prakse podržali eminentni medijski sponzori: FoNetBusiness info group – Nova ekonomijaNira press – magazin Biznis i magazin EkonometarDiplomacy&Commerce i BIZLife, dok je već četvrti put, tradicionalno, generalni pokrovitelj događaja Univerzitet Metropolitan.
Zauzmite Vaše mesto još danas i budite deo uspešnih svetskih poslodavaca koji stvaraju drugačiju, uspešnu sliku kompanija – poželjnih kompanija.
Registracija je obavezna, jer je broj mesta ograničen!

Prijavite se ovde >>

 

Agenda za FEBS Master Class 21. 02. 2020.

Moderator: prof. dr Milica Slijepčević
10:30h – 11:00h Okupljanje i registracija učesnika
11:00h – 11:15h Reč dobrodošlice i uvod u temu panela, prof. dr Milica Slijepčević
11:15h – 12:00h Panel diskusija EMPLOYER BRANDING, učesnici su eksperti iz najpoželjnijih kompanija: HR direktor u EY dr Sonja Jovanović, Milica Radojević mlada liderka HR tima Blinikista i drugi
12:00h – 12:15h Kratka kafe pauza
12:15h – 15:00h Radionica, rad u timovima, kreator i rukovodilac radionice dr Sonja Jovanović
15:00h – 15:15h Pauza i sabiranje rezultata
15:15h – 15:30h Proglašenje pobednika, uručivanje nagrada Blinkist vaučera, dodela sertifikata i fotografisanje
Kategorije: Aktuelno|0 Komentara

Ostavite komentar

Visa Card Master Card Maestro Card Dina Card American Express
Visa Secure Master Card ID