Četvrti po redu FEBS Master Class u organizaciji Centra za komunikacije FLOU i Fakulteta za menadžment Univerziteta Metropolitan, biće posvećen izuzetno aktuelnoj temi, za koju se traži mesto više – EMPLOYER BRANDING strategija i najbolje prakse, a o kojoj će govoriti vodeći eksperti iz zemlje i inostranstva.

Drugi učesnik panel diskusije EMPLOYER BRANDING strategija i najbolje prakse je deo Blinkist HR tima – prema Glassdooru najpoželjnije kompanije u Nemačkoj sa sedištem u Berlinu, koja na globalnom nivou osvaja tržište na svim kontinentima. Blinkist je među prvih deset najbrže rastućih startup-ova u Nemačkoj, bavi se produkcijom skraćenih formata audio knjiga, a učesnica 4. FEBS-a će preneti iskustva i modele koji se primenjuju u Blinkist-u.

Milica Radojević, People Experience partner u Blinkist-u , zajedno sa liderima timova, radi na razvoju talenta i programima obuke zaposlenih. Milica pripada najmlađoj generaciji lidera koja je pokazala izuzetne sposobnosti učenja i napredovanja kroz sve poslove koje je obavljala. Prva poslovna iskustva stekla je na praksama i studentskim poslovima među kojima posebno ističe učešće u AmChamps programu za studente i menadžere, gde je imala priliku da vidi različita poslovna okruženja i menadžment stilove. Nakon završene prakse, pridružila se HR timu Nordeus-a, našoj najuspešnijoj gejming kompaniji. Kao deo Nordeus tima, učestvovala je u zapošljavanju lokalnog i stranog talenta, kao i Employer Branding-u jednog od najpoželjnijih poslodavaca u Srbiji.

Registracija je obavezna.

Broj mesta je ograničen, PRIJAVITE SE OVDE >>

Četvrti FEBS Master Class se održava u petak, 21. februara 2020. godine u Kongresnom centru Envoy hotela, sala Salvador Dali (Gospodar Jevremova br. 47, Beograd), na kome će svi učesnici dobiti i sertifikate.

Zauzmite vaše mesto još danas i budite deo uspešnih svetskih poslodavaca koji stvaraju drugačiju, uspešnu sliku kompanija – poželjnih kompanija.